Inlägg i den öppna debatten: Bluesscenen i Göteborg
Följ debatten från allra första början här!
Michelle Einarsson, a.k.a. Lady Michelle   2010-12-10
Jag har alltid tyckt, att det är en märklig inställning att tro, att musiker självklart gillar att lyssna på andra musiker. Är kanske egen, men inte har jag tyckt det varit så roligt med inbördes beundran klubbar precis. Men jag är ju den jag är och man får väl hoppas att de flesta tycker annorlunda, så det kommer klirr i blueskassan.

Publiken måste man söka bland andra och kanske t o m frångå "familjetänket" och bjuda på show, som attraherar. Personligen tröttnade jag på att sjunga och spela för folk jag känner, det gav inte tillräckligt med motstånd och utveckling. Däremot uppskattar jag fortfarande vänskapen som uppstod. Allt var sååååå roligt de första åren, men sen......

Sen tror jag att vi i Göteborg är bortskämda med all gratismusik, som har serverats oss i flera år. Vi är rätt snåla och lägger hellre pengar på ölen. Eller vinet för all del.
Undrar också, om det finns någon som kommer ihåg ett enda ord av mina texter.
Lady Michelle
Rustan Lefin   2010-12-10
Tjena, Christer! Mitt inlägg i debatten är att Göteborgs Bluesförening gör ett mycket gott arbete för oss vanliga bluesälskare, men jag kan hålla med om var är alla människor på deras arrangemang, mig inräknat, ibland!

Lyft bluesjammet till kl. 19.00 och sedan hoppas även jag på att någon lokal bluesälskare tillika krögare visar sitt intresse och släpper in bluesen på hans eller hennes restaurang! Vi behöver ett ställe som typ Louice var en gång i tiden! Man behöver inte planera, det är bara att gå dit och så vet man att det spelas blues där! Tyvärr är inte Galliano det jag tänker på! Hoppas någon gång igen på en riktigt bra bluesbar!
[Och kolla bilder och videos från Muddys son Mud Morganfield m.fl på www.afreemanintown.blogspot.com]