Inlägg i den öppna debatten: Bluesscenen i Göteborg
Följ debatten från allra första början här!
Werna Nordqvist
programledare på Radio 88 i Partille/Sävedalen
2011-04-29

Jag älskar blues!

Werna Nordqvist heter jag och är programledare på en liten men naggande god radiostation Radio 88 i Partille/Sävedalen

OCH jag är programledare för ett bluesprogram "Mean Woman Blues" varje måndagskväll kl 20.00!
Här är det BARA blueslåtar med olika kända och okända bluesmusiker/artister från Sverige, USA, UK, Tyskland osv, som spelas!

Jag har under de här 7 åren som jag har sänt mitt bluesprogram samlat på mig en massa CD-skivor med olika artister som jag spelar spår ifrån och berättar om de olika musikerna - små egna upplevda episoder eller en kort biografi - OCH jag vet att jag har fått många lyssnare att bli bluesintresserade.

Desutom försöker jag i möjligaste mån - (när jag får information!!!) - berätta om evenemang med blues i Göteborgsområdet. Inför Göteborg Blues Party som tidigare var i Slottsskogen har jag ALLTID inbjudit representant från Göteborgs Bluesförening, som fått hela timmen att presentera de olika artisterna samma vecka som bluesevenemanget äger rum.

Dessutom får jag ibland CD-skivor tillsända till mig från olika bluesband och skivbolag - och har även haft telefonintervju med olika musiker i mitt program.

Vad jag kan hjälpa till med avseende marknadsföring är t ex att vederbörande evenemangsarrangör tar kontakt med mig så uppmärksammar jag mer än gärna kommande bluesevenemang i mitt program! Så arrangörer hör av er till mig!!! Min mailadress är werna.44@telia.com

Så vitt jag vet är jag den enda programledare som har ett genuint bluesprogram på en radiostation här på västkusten, så jag gör vad jag kan för den här underbara bluesmusiken.

Werna Nordqvist
Radio 88
www.radio88.nu
frekvens 88,0