INCREDIBLE NIGHT STOMP:
Nu kommer de tillbaka igen – The Incredible Night Stomp – som gjorde sådan fullkomlig succé på ett fullsatt Akropolis i höstas.
GP 7 april -89

Sista setet var oförglömligt. [ ] Svenningsson tog fram sin akustiska gitarr och slideröret i glas. Enkelt, rakt, intensivt, fantastiskt. Versionen av Madison Blues måste vara historiskt bra. Svenningsson, Hasse Westling på bas och P-O Hesselbom på trummor är en oslagbar trio.
Helsingborgs Dagblad 28 augusti -89


LITTLE PEPPI’S BLUES BAND:
Peppi Lundman har en alldeles utmärkt röst. Den klingar så där lagom sliten av whisky och för många cigaretter. ”I don’t need no man” framförs med en påtaglig känsla och framkallar rysningar längs ryggraden.
Nya Wermlandstidningen 7 mars -95


TOUGH TIMES:
Tough Times var gäster igen den 4 juli efter allmänna önskemål om en upprepning av premiärkvällens osedvanliga tryck och ös [Ulricehamn Blues Klubb 6 juni och 4 juli -98].
Jefferson Blues Magazine nr 118 -98

När bandet inleder andra set med Little Walter klassikern ”Off the Wall” undrar man om Örnnästet förflyttats till någonstans på Chicagos Southside.
Med total kontroll över instrumentet får Elldin alla andra svenska munspelare att blekna vid jämförelsen.
Om man skall lyfta fram någon annan än gruppens eminente munspelare är det framförallt bandets ledare och sångare Janne Carlsson.
Provinstidningen Dalsland 10 mars -99


Het och innerlig blues.
Sångaren Janne Carlsson gav lidandets blues en röst.
Smålandstidningen 7 september -99

Det var tuff och intensiv bluesmusik som de fem väl samspelade göteborgarna åstadkom och publiken var hörbart med på noterna.
Ulricehamns Tidning 2 maj -00

Först som sist märktes den osedvanligt fysiskt utspelande P-O Hesselbom vid trummorna, tungt och varierat uppbackad av basisten Jerry Josefsson.
Conny Aipadpää [ ] visade sig vara en av de mest raffinerade bluesgitarrister vi hört i Borås.
Att kunna gå på en blueskonsert med kvällen igenom spetsade öron hör sannerligen till undantagen. En enda man i bandet gjorde detta möjligt med sin aldrig sinande energi och rytmiskt pådrivande funktion, trumslagaren P-O Hesselbom.
Borås Tidningen 26 november -00


SAY WHAT!/WHAT’S ON:
En JR i absolut högform ledde sina mannar till seger denna lönelördag. Lasse M chockade som alltid med sin keyboardekvilibrism och nästan nye trummisen P-O lät som den stilsäkre veteran han är!
28 september -02

Underbar "Forever Young", raffinerat långsam "Double Trouble", läckert gitarrsolo av JR i "Stormy Monday", bländande klaviaturintron och solokaskader från Lasse Malmsjö.
20 december -02

JR glänste på sitt alltmer melodiska och luftiga Stratocasterspel, Lasse Malmsjö drillade förstås på elegant keyboard och P-O Hesselbom – jag har alltid gillat hans trumspel!
16 februari -03

För mig var kvällens hjälte Kalle Ruuth på bas: från råfunkigt driv på ngn Robert Cray-låt till jazzigt sökande fraseringar under ett instrumentalt intro. Men det är klass på HELA det här herrskapet. Det är väl deras adelsmärke?
19 mars -03 KoM
Christer Fridhammar (fridhammar.com)