”Ikväll kommer Road Dust till Power House jazz och bluesklubb i Örebro. Ett relativt färskt bluesgäng från Göteborg som snabbt blivit uppskattat för sin Chicagoinspirerande bluesmusik.”
Örebrokuriren -80

”Av de tre banden [bluesfestival på Kåren Göteborg] tycker jag Road Dust lyckades bäst den här gången. Musikerna har lyckats fånga Chicagobluesen bra, spelar en repertoar som är säker.”
GP -80

”Road Dust, tungt svängande blues av bäst märke."
Jönköpings Jazzclub, programblad -80

"King of the blues guitar Albert King, Konserthuset 19/1. Förband Road Dust"
Aftonbladet -80

"Förutom att Road Dust spelar en hel del på hemmaplan, dvs på klubbar i Göteborg, har de haft en ganska omfattande turnéverksamhet och på så sätt spritt bluesens evangelium över hela vårt avlånga land."
Göteblues Posten, medlemsblad för Göteborg bluesförening -81

”Road Dust svarade för kvällens [stödgala för Göteborgs Bluesförening] mest helgjutna inslag. Bandet har gått framåt väldigt på sistone och spelar nu en härlig tuff storstadsblues men ändå nyanserad med fina skiftningar både vokalt och instrumentalt. Thomas Karlsson var kvällens bäste vokalist med ett för europeiskt blues ovanligt avspänt och nästan ’svart’ sångsätt. Han har fint stöd av den solistiskt starke gitarristen Åke Björnstad och pianisten Alvar Tehler.”
GP -81

”Alvar Tehler är en fin pådrivande pianist och P-O Hesselbom svarade för mycket säkert trumspel. Tre egna låtar med svensk text hade de med, ’Sent en natt’ hette en, och de och Lowell Fulsons ’Let me ride in your automobile’ samt Eddie Boyds ’The Big Boat’, var kvällens bästa.”
Jefferson Blues Magazine -81

”Road Dust hör till de bättre bluesbanden i Sverige. Och det fina är att musikerna hela tiden förkovrar sig.”
GP 14 februari -82