Foto © Anita Ålander

Bandet gjorde en glimrande reunionspelning på KoM i Göteborg den 26 maj. En spelning som kom till p.g.a. utgivningen av den retrospektiva CDn "Forever Blues 1982 - 1992". Publiktillströmningen överträfffade alla förväntningar, och det gjorde faktiskt bandet också. Som Anders Blad sa': "Det var som att kliva i ett par gamla skor". Bekvämt och trivsamt. Läs vad Hansa skriver nedan!
/Christer
FOREVER BLUES: lör 26/5 2007 på KoM, Göteborg
Thomas Carlsson sång, gitarr, Åke Björnstad gitarr, Anders Blad gitarr, Jens Nilsson bas, P-O Hesselbom trummorJag bodde i Nossebro mellan 1975 och 1996 och gick följaktligen miste om bluesscenen i Götet. Men det går ju alltid att trösta sig genom att gå på en reunion. Det var vad jag gjorde i lördags. Efter jammet kom min jamkompis Åke Björnstad (Gitarrmakaren) med guran på ryggen och berättade att han skulle lira på KoM denna kväll. Det kan man ju bara inte missa tänkte jag och satt kvar på första parkett. När sedan (long time, no see) Thomas Carlsson gjorde entré, började jag ana vartåt det lutade. När dom började lira kände man att dom hade rötter långt bak i tiden. Det var feeling och tryck i svänget. Köpte deras platta och det är jag glad för. Den heter "Forever Blues 1982-1992" och tillhör numera favoriterna i min skivspelare. Rekommenderas varmt.
  Och Fredrik Kjellberg, krögare på KoM, var inte bara djupt imponerad av spelningen utan också mycket smickrad över att man valt att ha den just hos honom!
Hansa Svensson (2007-06-03)