”Forever Blues spelar med en äkthet man inte kan ta miste på. Gruppmedlemmarna framför sin musik med en sån skicklighet och övertygelse att man blir häpen. Thomas är en otroligt fin tillgång med sin djupa och kraftfulla stämma. De båda gitarristerna Anders och Åke kompletterar varandra fint med olika spelstilar. Rytmsektionen med Jens och P-O är en av de mest samspelta jag hört.”
Smålands Folkblad oktober 83

”För mig var behållningen Forever Blues, som har det överlägset bästa kompet med Jens Nilsson på bas och P-O Hesselbom på trummor.”
GP april 83

”Förbandet [till Jimmy Johnson] Forever Blues blev en överraskning, här finns ju kort i taket en sångare som kan sjunga, Thomas Carlsson.”
GT november 83

”Thomas Carlsson sjöng Mean old world så att man trodde på honom lika mycket som Otis Rush. De båda gitarristerna Åke Björnstad och Anders Blad är ordentligt samspelta och rytmparet basisten Jens Nilsson och trumslagaren P-O Hesselbom ger en solid grund för solisterna att stå på. I januari åker bandet på turné och skall bl a spela i Köpenhamn. I mars kommer första plattan. Det är bara att säga lycka till!”
GP december 83

”Forever Blues är ett av Sveriges bästa bluesband. Med en spelglädje som går utanpå allting framför de sin Chicagoblues på ett proffsigt och naturligt sätt. Har ni möjlighet att se dem, missa dem inte för de spelar blues med stort B.”
Kristinehamnsposten januari 84

”Mot slutet av konserten var utrymmet framför scenen en enda röra av vilt dansande publik, gitarrister stående på stolar, trumslagare tagande sig en vift och en sångare på drift.”
Norra Skåne maj 84

”Forever Blues demonstrerar rockens ursprung och gör det bra. De har en ovanligt känsloladdad och rostig (i positiv mening) sångare i Thomas Carlsson. Åke Björnstad spelar en giftig gitarr, liksom Anders Blad. I den säkra rytmsektionen spelar Jens Nilsson bas och P-O Hesselbom trummor.”
Arbetet november 84

”Bästa bluesrocken görs i Göteborg och Forever Blues är ett av de ledande banden.”
GP januari 85