[2012-10-09]
... och slutar att tänka (nä, inte riktigt så illa)

Jag skrev i min krönika av den 30 augusti att jag planerade att dra ned på liverapporterna från våra scener. Och att jag samtidigt närde en from förhoppning om Gästskribenter.

Det blir större förändringar än jag då tänkte: när jag idag inventerar de projekt som jag just nu är sysselsatt med - projekt på såväl denna som andra sidan Atlanten - så konstaterar jag att jag f.n. MÅSTE reducera denna websida till enbart en datumkalender. Det vill säga som sidan ursprungligen var. Annars sitter Redaktör'n snart hela dygnet vid PCn. Och det här är ju tänkt att vara en hobby ...

Så denna gula ruta är den sista "Redaktör'n tänker till".
Fr.o.m. onsdag denna vecka så kommer GigKalendern att vara - tja - just en GigKalender. Dessutom kommer avdelningen Nyheter att finnas kvar i viss mån. Men rubriker som Redaktör'n Tänker Till, Spanar i Spotify, Väljer Video, Veckans Visuella, Jukebox m.fl.: de faller tyvärr bort. Det redan skrivna finns fortfarande kvar arkiverat att läsa på websiten. Dock inte materialet från Väljer Video och Jukebox..

Nu begriper Redaktör'n mycket väl att datumkalendern är den del av GigKalendersidan som är viktigast för den absoluta majoriteten av besökare. Och datumkalendern sitter kvar i helt orubbat bo: bilder, länkar och allt! Så sluta inte upp att besöka oss!