[2017-12-10]
... på Another side of Christmas: Uncas kommande julföreställning på Eco & Fair lördag 16 december. Den vill Redaktör'n inte missa! Läs vad Uncas skriver:


"Det lackar mot jul, och julen är som bekant traditionernas högtid. Min julföreställning Another side of Christmas har för mig blivit en lika självklar tradition som någon annan. Den femte upplagan äger i år återigen rum i det juliga gemytet bland kjolar och strumpor, byxor och babymössor i den ekologiska klädbutiken Eco & Fair på Landsvägsgatan mitt i Göteborg. Här bjuder jag med hjälp av mina medmusikanter Martin Oldsberg och Gian Kündig på samtidsbetraktelser i både text och musik under någon dryg timme en lördagseftermiddag mitt i julruschen.

Nytt material blandas med klassiska inslag från tidigare julföreställningar, och här ges förstås också utrymme för ett par traditionsenliga julfavoriter. Vi bjuder på en både finstämd och uppslupen föreställning där eftertänksamma betraktelser blandas med humoristiska kommentarer och kärleksfulla hyllningar till julens värme och gemenskap. Från oss alla till er alla – hjärtligt välkomna att dela denna korta men alldeles särskilda stund med oss!
"

Uncas Rydén


 
Arkiv: Redaktör'ns Tidigare Tänkta Tankar
           fr.o.m 26 aug 2009
Redaktör'ns Mailadress