[2018-02-24]
... på mångsidige P-O Hesselbom - och på verktyget Spotify
Båda bilderna © P-O Hesselbom
Redaktörn fastnade vid raderna nedan när han ögnade igenom de senaste skriverierna på Facebook. De dök upp på P-O Hesselboms sida, en musiker vi vanligtvis ser och hör som trumslagare. Men här refererar P-O till inspelningar som han gjort av sitt gitarrspel. Flyhänt, inspirerat, med rötter i såväl klassisk musik, spansk folkmusik och blues. Lyssna!!

"Overklig känsla men väldigt roligt att mina inspelningar som gitarrist numer finns på Spotify, iTunes, Amazon, Googleplay mm. GUITARS by P-O HESSELBOM. © 2018 Records DK.
Live on Spotify!"


Spotify har blivit ett mäktigt verktyg för att nå ut med egen musik. Rik blir du inte, det ämnet har debatterats inte minst på Facebook, men det finns alltid en tillfredsställelse i att bli hörd. En gång i världen skulle man ha en MySpacesida. Någon som minns?

Redaktör'n blir alltid glad när de lokala artisterna på våra scener skriver egen musik, spelar in, publicerar, distribuerar, imponerar. Inte bara spelar 'live on stage', även om det givetvis är någon slags grund till allt. Han känner inte till Spotifys alla teknikaliteter, men han hoppas att höra även DEJ där endera dagen!

 
Arkiv: Redaktör'ns Tidigare Tänkta Tankar
           fr.o.m 26 aug 2009
Redaktör'ns Mailadress