Olle Schelander t.v., Lennart Lindeberg t.h. I bakgrunden Petter Cederlund.
Bilderna från Local Heroeskvällarna. Foto © Vanja
[2019-10-19]
...
på O'Learys Järntorget: livemusiken på fredagarna kommer tillbaka
O'Learys Järntorget, Norra Allégatan 2 (nästan vägg-i-vägg med Pustervik), var länge bara en i en rad av sportbarer. Men fredagen den 30/10 2015 blev den plötsligt av intresse för fans av soulbluesig livemusik. Simon Lindekrantz debuterade sina eminenta Local Heroes den kvällen. Den första av en lång rad lyckade musikaliska fredagar. Redaktör'n tror den sista var den 3/3 2017. Där tog det slut.

O'Learys fortsatte med sporadiska livemusikkvällar, främst med bandet MP3. Men nu finns det åter igen hopp om en regelbunden musikkväll. Sångaren Lennart Lindeberg och sångaren/ gitarristen Olle Schelander har ombetts arrangera 'FredagsRock' varannan fredag med start den 8/11.

Och vad kan det innebära? Ja, musikerna blir inte helt förvånande Lennart sång, Olle gitarr, Anders Olausson bas och Eric Olausson trummor. Lennart kompad av trion sCream, typ. Och den planerade repertoaren kan etiketteras 'Classic Rock'. Tänk Led Zeppelin, Deep Purple, ZZ Top, kanske Rainbow, Whitesnake ... Det finns mycket att gräva i. Redaktör'n säger ett varmt LYCKA TILL!

 
Arkiv: Redaktör'ns Tidigare Tänkta Tankar
           fr.o.m 26 aug 2009
Redaktör'ns Mailadress