Facebookgruppens header: Design P-O Hesselbom
[2020-07-10]
...
på sextiotalet - och på den Facebookgrupp som P-O Hesselbom skapat:
Byt konsertminnen, diskutera band, tipsa om plattor, lägg in DIN bild!

Sextiotalet betydde så mycket för många av oss. För vissa av oss var det tonåren, de år då vi formades. För yngre en period att nyfiket betrakta: John F Kennedy, The Beatles, Martin Luther King, Tio i Topp, Woodstock, Kårhusockupationen, Stones, Carnaby Street, Pragvåren, Jimi Hendrix, Vietnam i all oändlighet.

Men HÄR handlar det uteslutande om MUSIKEN: Svenska, engelska och amerikanska band och deras musik under en händelserik period som - om jag får generalisera vilt - började med pop och slutade med progressive rock. Plattor och konserter. Bilder och tidningsklipp. Och nej, ingen vakt begär att du visar leg: Du behöver inte 'ha åldern inne'. Sextiotalsdiggare av alla årsmodeller är välkomna att bidraga!

Hittills har vi bl.a. hunnit att beröra Cream, Tages, The Move, Jan & Dean, Rainy Day Women, poptidningar, Slam Creepers, Cue Club, Why Not, Radio Luxembourg, Gals & Pals, Vagrants med Leslie West, Lp-skivornas innerpåsar (!), Sleepstones, Annabee-Nox och The Box. Spräckligt, precis som det ska vara.

Det är en ÖPPEN grupp. Dörren är här. Välkommen!
https://www.facebook.com/groups/924329014658508/ 
Arkiv: Redaktör'ns Tidigare Tänkta Tankar
           fr.o.m 26 aug 2009
Redaktör'ns Mailadress