Fångat ur videon. Du förtjänar ett glas vin Petra. Och grattis på din födelsedag idag!
[2020-07-11]
...
på Petra Odenman & Tony Malmberg: "I'll Never Love Again"
Även om livemusikscenen är halvt om halvt paralyserad så lyser flitens lampor i stugorna runtomkring. Som i den stuga (Fate Sound Productions) där Petra och Tony håller till. Jag skrev om deras förra musikvideo "Come Wake Me Up" i början av maj. Själva videon, däremot inte musiken, var väl lite av ett 'rush job'. Den nya videon, signerad fotograf Olof Berggren, håller en helt annan klass. 

"I'll Never Love Again" är förstås känd från filmen "A Star Is Born" från 2018 (fjärde inspelningen av den storyn tror jag) och framförs där av Lady Gaga och Bradley Cooper. Jag tänker inte jämföra sångprestationerna men kan direkt säga att jag föredrar Tonys gitarrarrangemang framför soundtrackversionens stråkkaskader. Typiskt Redaktör'n.

Petra smyger igång vokalt men växlar gradvis upp mot ett crescendo. Sensualitet, passion, power: det är ju Petra vi talar om. Och Tonys röst matchar henne väl. Lyssna här! Och njut dessutom av regnintrot och mys! Detta är duons andra musikvideo. Ribban är lagd. Vad månde bliva?

 
Arkiv: Redaktör'ns Tidigare Tänkta Tankar
           fr.o.m 26 aug 2009
Redaktör'ns Mailadress