Tony och Petra fångade ur videon till "Always Remember You This Way"
[2021-06-18]
...
på nytt från 1127 och från Bo Hansson a.k.a. Bobbo
Duon 1127, det är som ni minns Tony Malmberg & Petra Odenman. Redaktör'n skrev om dem i februari när de släppte låten "Blue Spirit". Nu är det dags för sången/ videon "Always Remember You This Way" som Redaktör'n misstänker ligger dem närmare om hjärtat. "A song to bring memories to life" skriver de.

En välskriven sång signerad Mattias Ohde och 1127, dessutom producerad av Tony i hans egen studio, Fate Sound Productions. Och det med den äran! Såväl Petra som Tony får tillfälle att demonstrera sina imponerande pipor, och Tonys Telecaster får dessutom utrymme att brinna till ordentligt. Ska vi kalla det en själfull rockballad? Inte exakt Redaktör'ns vassaste kompetensområde, men han klickar bestämt "gillar" och gungar belåtet med åtminstone ena foten. OK, båda. Och videon är ett sant romantiskt bildflöde i samma ådra. Best of luck, 1127!!
YOUTUBE


Bo 'Bobbo' Hansson har slagit till igen - trots att han som så många andra varit fängslad i karantän - med EP nummer 4, givetvis kallad "Quarantine Based". Fem spår varav en instrumental, "Bobbo's Samba" där 'Lollo' Johansson får tillfälle att riva av ett glödande gitarrsolo. Håll i hatten!

Övriga spår är vokala med sång av Peter Olsson (Wolf Men Jaxx), Carina Larsson och Eva Karlefjärd (Eva & the Blue Boys). Bluesdiggarna ibland oss noterar säkert att Peter tacklar "Darkest Shade Of Blue", en sång som ni tidigare hört med Mr Bo & The Voodooers på CDn med samma namn. Passionerad sång plus cool trumpet från bandkamraten Axel.

Gitarrer av 'Lollo' Johansson, Freddie Nyström och Ove Johansson. Trumpet av Axel Nordström (Wolf Men Jaxx). Och Bobbo själv står för körandet och för en massa klaviaturer å sånt. Uteslutande originalmusik av Bobbo, texter av han Fridhammar. Som inte tänker recensera men tycker bestämt att ni ska lyssna! Enjoy!!

SPOTIFY  YOUTUBE

 
Arkiv: Redaktör'ns Tidigare Tänkta Tankar
           fr.o.m 26 aug 2009
Redaktör'ns Mailadress