[2023-02-21]
...
på nya Söndagsklubben Gbg
Redaktör'n gillar av princip söndagsklubbar. Tänker på Jazzå så klart, likaså på 'Slapp Söndag' på Pusterviks övervåning 2012. Sympatiska kvällar som började i vettig tid. Och nu kommer "Söndagsklubben Gbg"River Restaurant (Hisingen, nära Eriksbergs Färjeläge) berättar Henrik Nagy, en såväl begåvad som driftig musiker. Det är bara att önska lycka till - och citera rätt av:

"Göteborg får en ny söndagsklubb för er som gillar livemusik, mat och människor i fantastisk miljö med utsikt över älven. Tillsammans med vårat husband bjuder vi in gästartister från när och fjärran och satsar på stans skönaste, mysigaste och mest opretentiösa söndagshäng ihop med er.
Naturligtvis kommer god mat och dryck att serveras."
Dörrarna öppnas kl. 18:00. Livemusiken startar kl. 19:00

Klubbens Facebooksida Ovanstående bild i större format

Hittills annonserade gigs: Henrik Nagy och Mikael Westman 12/3, Julia Frej 19/3 och Jim Oblon 26/3. Biljetter släpps på Tickster torsdag 23/2.


Jim Oblon
, sång/gitarr, är en amerikansk musiker som också spelar trummor bakom inte helt okände Paul Simon. Vi hörde faktiskt Jim i Göteborg 2016 i samband med en Paul Simonkonsert: dels på John Scott i Linné (Vanjas foto t.h.) och - tror vi - även på O'Learys i Allén. Imponerande gitarrist, sångare och låtskrivare.


Som sagt, lycka till Henrik med vänner! 'En glimrande idé' är förstås Redaktör'ns första tanke: den musikscen som bröderna Nagy och Abbe Abrahamsson skapade på BASIC/Lilla Linné anno 2017 blev både Redaktör'n och Fotografskan flitiga besökare av. Var där i stort sett varje spelning. Det blir definitivt besök även på River. Ses där!

 
Arkiv: Redaktör'ns Tidigare Tänkta Tankar
           fr.o.m 26 aug 2009
Redaktör'ns Mailadress